• You are here:
  • Home »

Boudoir fotografie

Boudoir fotografie

Trek het favoriete overhemd van je partner aan, laat het iets afzakken over je blote schouder et voila: je hebt een prachtige Boudoir foto. Vrouwelijk, sexy en verleidelijk, het ideale cadeau om je partner eens fijn mee te verwennen.

Denk je dat je uit de kleren moet voor deze shoot? Echt niet! Het tegenovergestelde juist: de illusie van naaktheid is veel sexier dan helemaal in je blootje. Je kunt van alles bedenken om aan te trekken: mooie lingerie, badmode, een stropdas of het favoriete kledingstuk van jezelf of je partner. Eigenlijk is alles geschikt waar jij jezelf lekker in voelt of waar je partner je graag in ziet.

boudoir

In de studio wordt je op je mooist gefotografeerd in de kleding die je zelf kiest. Wat je zelf moet doen? Zorgen dat je in elk geval goed uitgerust bent. En neem je favoriete lingerie of andere kledingstukken mee met eventueel accessoires, hakken en panty’s.

boudoir

De ronde vormen van een vrouw lenen zich perfect voor een stijlvolle Boudoir shoot. Het maakt niet uit of je klein, lang, dik of dun bent. Je lichaam in de puurste vorm is juist het mooist. De fotograaf zorgt er altijd voor dat je mooiste kant benadrukt wordt.

Denkt jou partner dat hij alles al heeft? Dan zal hij met deze unieke foto’s toch stijl achterover slaan!

Voor meer informatie kun je me natuurlijk ook een berichtje sturen.